Blog

 • Woensdag 26 april Waarom is het voordeliger voor een student om een wasmachine te huren?

  Wanneer je als student voor het eerst op kamers gaat, dan is dat een kostbare investering. Je doet er verstandig aan om goed na te denken over de mogelijkheden, alvorens je overgaat tot de aanschaf van nieuwe producten. Wij vertellen je graag over het alternatief van een wasmachine kopen, namelijk een wasmachine huren. Het klopt dat je vast zit aan een maandelijks bedrag. Maar daar staan vele voordelen tegen over.

  Lees meer

 • Maandag 10 april Wasmiddeldosering

  De dosering van het wasmiddel is heel belangrijk. Dit komt met name doordat de wasmachines tegenwoordig weinig water gebruiken. Bij het gebruik van te weinig zeep kunnen er vuilresten achterblijven. Bij gebruik van te veel zeep blijven er zeepresten in de kuip achter. In beide gevallen kan de machine gaan stinken en kunnen er na verloop vlekken of strepen in de was verschijnen. Echter voorkomen is beter dan genezen. Doseer daarom juist. Lees goed op de verpakking van de fabrikant, en wijk niet meer dan 10% af. Als er minder was in de machine zit, gebruik dan ook minder zeep.

  Lees meer

 • Vrijdag 31 maart De was komt smerig uit de machine

  In de meeste gevallen is dit geen defect aan de wasmachine, tenzij de lagers helemaal versleten zijn en er vet in de kleding komt. Dan zijn de vlekken niet meer te verwijderen. De machine kan gaan stinken en/of er ontstaan strepen in het wasgoed.

  Lees meer