• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Student? Huur een gasfornuis van Wasmachinehuren.nl!

Woon je als student op kamers en wil je graag zelf je eten klaarmaken? Huur heel voordelig een uitstekend gasfornuis bij Wasmachinehuren.nl!

Zelf je maaltijden bereiden als student
Als student eet je ook wel eens graag wat anders dan de maaltijden die een studentenrestaurant je voorschotelt. Als je een studentenkamer bewoont, wil je vaak zelf je eten koken. Als er geen gasfornuis voorzien is in je studentenhuis, kun je uiterst voordelig een gasfornuis huren bij Wasmachinehuren.nl. We zijn niet alleen een verhuurbedrijf voor gasfornuizen, maar verhuren ook andere witgoedapparaten voor studenten, waaronder koelkasten, wasmachines, wasdrogers en vaatwassers.

Snel geleverd en geplaatst
Vanaf 12 euro kun je bij ons een uitstekend gasfornuis huren. We garanderen een snelle levering en installeren het toestel waar jij wilt. Een gasfornuis heeft een geschikte gasaansluiting nodig. Indien je wilt, kunnen wij op voorhand controleren of deze aansluiting in je kamer aanwezig is. Een gasfornuis huren wordt nog voordeliger als je medestudenten er ook gebruik van maken en je de kosten kunt delen.

Ongeëvenaarde service bij Wasmachinehuren.nl

Als verhuurbedrijf voor gasfornuizen bieden wij een uitstekende service. Is je gasfornuis onverhoopt defect, dan repareren wij het toestel doorgaans binnen drie werkdagen, en dit in heel Nederland. Wil een medestudent je gasfornuis overnemen als je stopt met studeren? Geen probleem: wij passen gratis de huurovereenkomst voor jou aan. Als je een andere studentenkamer gaat betrekken en je wilt je gasfornuis meenemen, dan mag je het zelf verhuizen. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij ook de verhuizing van het toestel uitvoeren. Wij zijn voor studenten gegarandeerd het beste en goedkoopste verhuurbedrijf van witgoedtoestellen in Nederland. Ben je de studentenmaaltijden beu en wil je zelf je favoriete potje koken? Wacht niet langer en huur een gasfornuis bij Wasmachinehuren.nl!