Koelkasten huren

Student op kamers? Huur voordelig een koelkast bij Wasmachinehuren.nl!

Ben je een student die op kamers woont? Wil je graag zelf je eigen eten bereiden en bewaren? Huur uiterst voordelig een geschikte koelkast bij Wasmachinehuren.nl!

Zelf je eten maken als student

Een student die op kamers woont, bereidt vaak zelf zijn maaltijden. Dat is een stuk goedkoper en gezonder dan buitenshuis te gaan eten. Om zelf je eten klaar te maken en te bewaren moet je wel over de nodige apparaten beschikken. Een koelkast om voedingsproducten te bewaren, is absoluut onmisbaar. Maar om een eigen koelkast aan te kopen, is je budget misschien net iets te krap? Geen nood, een koelkast huren is ook mogelijk!

Voordelig koelkasten huren bij Wasmachinehuren.nl

Wasmachinehuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van witgoedapparaten aan studenten, bijvoorbeeld wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten en dergelijke. Bij ons kun je verschillende soorten koelkasten huren: zowel tafelmodellen als koel-vriescombinaties. Reeds vanaf het luttele bedrag van 8,25 euro per maand kun je een kleine koelkast huren. Je kunt ook met andere studenten in het studentenhuis gezamenlijk een koelkast huren en de kosten delen. Na bestelling leveren we onze apparaten snel en netjes bij jou op de kamer af.

Ongeëvenaarde service bij Wasmachinehuren.nl

Dat één van onze geleverde koelkasten stuk gaat proberen we natuurlijk te voorkomen door uitsluitend koelkasten te leveren van bekende en betrouwbare merken zoals Bauknecht, Scancool of Beko. Is je koelkast toch onverwacht defect? Geen nood. Wasmachinehuren.nl garandeert een kosteloze reparatie van gehuurde koelkasten binnen drie werkdagen in heel Nederland. Als je op een andere studentenkamer gaat wonen, dan kun je zelf je koelkast verhuizen, of wij kunnen de verhuizing voor jou uitvoeren. We vragen daarvoor slechts een kleine vergoeding. Als je je koelkast niet meer nodig hebt en een kamergenoot wil deze graag overnemen, dan kunnen we dat gratis regelen. Wij zijn gegarandeerd het beste en goedkoopste bedrijf in Nederland waar studenten witgoedapparaten kunnen huren. Wacht niet langer, neem contact op met Wasmachinehuren.nl en huur uiterst voordelig een geschikte koelkast!