• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Woensdag 26 april

Waarom is het voordeliger voor een student om een wasmachine te huren?

Wanneer je als student voor het eerst op kamers gaat, dan is dat een kostbare investering. Je doet er verstandig aan om goed na te denken over de mogelijkheden, alvorens je overgaat tot de aanschaf van nieuwe producten. Wij vertellen je graag over het alternatief van een wasmachine kopen, namelijk een wasmachine huren. Het klopt dat je vast zit aan een maandelijks bedrag. Maar daar staan vele voordelen tegen over.

Geen hoge aanschafkosten

Koop je als studentenhuis gezamenlijk een wasmachine, dan zit je direct met hoge aanschafkosten.  En mocht jij of een huisgenoot uit het huis vertrekken, voor wie is de wasmachine dan? Dit probleem voorkom je door een wasmachine te huren. Je huurt al een wasmachine vanaf € 9,- per maand. Vaak doe je dit samen met je huisgenoten, waardoor je maandelijkse huur nog een stuk lager uitvalt.

Flexibel contract bij verhuizing

Ga jij of een huisgenoot verhuizen, dan kan de wasmachine gewoon in het studentenhuis blijven staan. Een doorlopend contract kan namelijk geheel kosteloos worden overgezet op een andere huisgenoot of een nieuwe bewoner.

Geen onverwachte kosten

Een wasmachine huren betekend dat je nergens geen omkijken meer naar hebt. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je wasmachine, dan kun je ons direct bellen.  Na 1 belletje staan wij uiterlijk binnen 3 werkdagen bij je op de stoep. Het liefst binnen 1 werkdag. Onze monteurs repareren de machine op locatie. Indien de wasmachine mee moet naar de werkplaats, dan krijg je van ons direct een vervangend apparaat. Deze service is geheel kosteloos! Je staat dus nooit voor onverwachte uitgaves.

Kortom, huren bij Wasmachinehuren.nl is de ideale oplossing.

Maandag 10 april

Wasmiddeldosering

De dosering van het wasmiddel is heel belangrijk. Dit komt met name doordat de wasmachines tegenwoordig weinig water gebruiken. Bij het gebruik van te weinig zeep kunnen er vuilresten achterblijven. Bij gebruik van te veel zeep blijven er zeepresten in de kuip achter. In beide gevallen kan de machine gaan stinken en kunnen er na verloop vlekken of strepen in de was verschijnen. Echter voorkomen is beter dan genezen. Doseer daarom juist. Lees goed op de verpakking van de fabrikant, en wijk niet meer dan 10% af. Als er minder was in de machine zit, gebruik dan ook minder zeep.

Richtlijn

  • Voor 25% vulling doseer 40%.
  • Voor 50% vulling doseer 60%.
  • Voor 75% vulling doseer 80%.
  • En voor een volle trommel doseer 100%.

Hierbij gaan wij uit van een trommel van 6-7 KG.


Bekijk overige nieuwsberichten