• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Reviews

Voor het verzamelen van onze reviews maken we gebruik van de dienst Kiyoh. In totaal zijn er 26 reviews geschreven door onze klanten. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9! Wil jij ons ook aanbevelen net als 100% van onze klanten? Schrijf dan een review op Kiyoh.

Gemiddeldescore

Totaaloordeel
Prijs
Communicatie
Snelheid/Levertijd

Wat onze klanten vertellen

Jasper uit Groningen
17-04-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Anoniem
12-04-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
M uit Groningen
09-03-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Overname huurcontract onder problemen en erg snel geregeld!
Tom uit Leeuwarden
07-02-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Maandag avond een bestelling geplaatst en dinsdag ochtend om 10 uur stond die prachtige wasmachine er al. Beter dan Coolblue & bol.com lijkt me?
Geen, veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen!
Bart uit Groningen
07-02-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede service
Anoniem
07-02-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Marien uit Groningen
02-02-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Anoniem
02-02-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Erg vriendelijk en goede service
-
Wytse uit Groningen
14-02-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Het overname contract is een kutsysteem, wie print er nog iets tegenwoordig? Moet toch makkelijker kunnen vind ik.
Lieke wansink uit Groningen
24-01-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Druk bedrijf, maar ze nemen wel de tijd (nemen telefoon op etc). Snel geinstalleerd. Kortom, prettig!
Bram Groenveld uit Groningen
23-01-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Geweldig concept, als student heb je alle voordelen van de luxe om een wasmachine / vaatwasser / wasdroger zelfs te hebben, zonder de grote nadelen, hoge kosten, gezeur met huisgenoten bij onderhoud, etc. - Aardige mensen die je graag en goed helpen. - Duidelijke prijzen, geen gekke dingen, goede service
Geen! Voor dit geld, deze service en zulke goede producten? Geweldig!
Kuster uit Maastricht
22-01-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle service/communicatie
/
Paul uit Marum
18-01-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Volgende dag geleverd was erg fijn.
Hogere maandelijkse prijs omdat ik verder weg woon is oneerlijk, 1 malige kosten worden daarom ook al hoger namelijk. Tevens zou het fijn zijn als het tijdvak waarin het gebracht wordt, wat specifieker gemaakt kan worden.
Hunter uit Groningen
17-01-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Alles was super snel opgelost met de defecte wasmachine, en de volgende ochtend stond de nieuwe wasmachine al klaar. Super snelle service en geen rare/verborgen kosten! Aardige vakman, ik kan niet positiever zijn over de afhandeling.
Anoniem
09-01-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Daniel Oostenbrink uit Groningen
05-01-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Woensdagmiddag een wasmachine besteld, die werd de dag erna tussen 9 en 10 geleverd op 3 hoog. Instructies over hoe de machine werkt ontvangen en de oude machine weer mee terug genomen en dat binnen een kwartier. Chapeau!
Koen uit Groningen
28-12-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Anoniem uit GRONINGEN
28-11-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Stefania uit Groningen
28-11-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Manuel uit Groningen
26-10-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Super snel en fijn contact
Anoniem uit Groningen
10-10-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Jeroen uit Groningen
09-10-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Helemaal super, snelle levering, kwalitatief goede apparaten en installatie op maat!
Bas uit Groningen
26-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle en goede installatie, vriendelijk personeel.
DJ uit GRONINGEN
12-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Goed klant gericht
Zeer tevreden
Carina uit Groningen
11-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Gisteren gebeld vandaag geleverd. Dus kon snel alle was opruimen
Ronald uit Groningen
11-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle levering. Top kwaliteit apparatuur