Opstapelende vaat in je studentenhuis? Huur een vaatwasser!

Ken je als student het probleem van de opstapelende vuile vaat in je keuken? Gedaan met de afwas doen, huur een vaatwasser bij Wasmachinehuren.nl!

Veel vuile vaat in je studentenkeuken?

Studenten hebben wel wat anders aan hun hoofd dan de afwas doen. Lessen volgen, examens voorbereiden, scripties maken... en natuurlijk ook nog wat genieten van het studentenleven! Veel studenten bereiden zelf hun eten, maar de vuile vaat blijft vaak een paar dagen staan in de keuken van je studentenhuis. De afwas doen is een vervelend en tijdrovend werkje. Een vaatwasser in je studentenkeuken zou handig zijn. Waarom geen vaatwasser huren? Wist je dat Wasmachinehuren.nl het beste en goedkoopste bedrijf is in Nederland waar je als student een vaatwasser en andere witgoedapparaten kunt huren?

Alle witgoedtoestellen te huur voor studenten

Reeds vanaf 10,25 euro per maand kun je bij Wasmachinehuren.nl vaatwassers huren. We hebben twee modellen vaatwassers waaruit je kunt kiezen. Zo haal je een nieuwe hoogwaardige vaatwasser in huis van bijvoorbeeld het merk Asko, Candy, Bauknecht of Scancool. En dat voor maar een tientje per maand! Als je in je studentenhuis een gemeenschappelijke keuken hebt, kun je de kosten ook nog eens delen met je medestudenten. Wij garanderen een snelle levering en plaatsen het toestel waar jij wilt. Als je je studies hebt beëindigd of het studentenpand verlaat, kun je de vaatwasser overdragen aan een andere student. Wij passen de huurovereenkomst gratis voor jou aan. Bij Wasmachinehuren.nl kun je vaatwassers huren, maar ook andere witgoedapparaten zoals koelkasten, wasmachines enzovoorts.

Uitstekende service en vele voordelen bij Wasmachinehuren.nl

Geen nood als je gehuurde vaatwasser plots defect geraakt. Wij repareren kosteloos je vaatwasmachine, doorgaans binnen drie werkdagen in heel Nederland. Ga je op een andere studentenkamer wonen? Dan mag je zelf je gehuurde vaatwasser meenemen, of je kunt ons vragen om tegen een kleine vergoeding het toestel te verhuizen. Een vaatwasser huren als je de vuile vaat beu bent? Twijfel niet langer en contacteer Wasmachinehuren.nl! Bij ons kun je natuurlijk ook een tweedehands vaatwasser kopen met garantie.