Was drogen met een wasdroger van Wasmachinehuren.nl

Weinig plaats op je studentenkamer om was te drogen? Geen weer om de was buiten te hangen? Huur voordelig een wasdroger bij Wasmachinehuren.nl!

Doe je als student zelf de was?

Studenten die op kamers wonen en zelf hun was doen, worden vaak met hetzelfde probleem geconfronteerd: waar ga ik de was laten drogen? Op je studentenkamer is er meestal te weinig plaats om een wasrek te zetten, en bij slecht weer kun je de was ook niet buiten laten drogen. Een wasdroger is de ideale oplossing, maar het kost heel wat geld om een nieuw toestel aan te kopen van een topmerk zoals AEG, Miele of Bauknecht. Een wasdroger huren van zo'n topmerk: heb je die mogelijkheid al eens overwogen?

Goedkoop en handig: een droger huren bij Wasmachinehuren.nl

Wasmachinehuren.nl is het beste en goedkoopste bedrijf waar studenten wasdrogers huren. Niet alleen kun je bij ons een wasdroger huren, maar ook voor wasmachines, koelkasten en andere witgoedapparaten kun je bij ons terecht. Als je bij ons een wasdroger huurt, kunnen we die uiterst snel leveren en plaatsen in je studentenkamer of ergens in het studentenhuis. We verhuren zowel wasdrogers met een afvoer als condensdrogers. Als je twijfelt, kunnen we vooraf even komen kijken welk soort droger op je kamer kan geplaatst worden.

Vele voordelen en een uitstekende service

Vanaf 9,75 euro per maand kun je bij ons wasdrogers huren. Onverwacht een defect aan je toestel? Geen enkel probleem. Wij repareren onze wasdrogers doorgaans binnen drie dagen in heel Nederland, en dit volledig kosteloos. Als je in een ander pand gaat wonen, dan kunnen wij tegen een kleine vergoeding je wasdroger verhuizen. Indien jij de wasdroger niet meer nodig hebt, passen we gratis de huurovereenkomst aan als een andere student je droger wil overnemen. Een droger huren als student? Er is slechts één adres: Wasmachinehuren.nl!