Student? Doe zelf je was met een gehuurde wasautomaat!

Sta op je eigen benen als student en doe zelf je was! Wasmachines huren bij Wasmachinehuren.nl is snel, gemakkelijk en uiterst goedkoop.

Blijf je vaak met je vuile was zitten op je studentenkamer?

Veel studenten kennen het probleem. De vuile was stapelt zich vlug op. Die grote berg vuile was mee naar huis nemen of ermee naar een wasserette gaan, is een heel gedoe. Een eigen wasmachine in je studentenhuis zou gemakkelijk zijn. Maar een wasmachine kopen is duur, veel te duur voor een studentenbudget. Waarom geen wasautomaat huren? Wasmachines huren kunje snel, goedkoop en gemakkelijk bij Wasmachinehuren.nl.

Wasmachinehuren.nl: beste bedrijf voor wasmachine verhuur

Wasmachinehuren.nl richt zich uitsluitend tot studenten. Wij weten dat studerend Nederland allerlei witgoedapparaten nodig heeft. Een wasmachine huren, of een wasdroger, koelkast, gasfornuis, vaatwasser? Je kunt ervoor bij ons terecht! Ons bedrijf is gegarandeerd het beste en goedkoopste verhuurbedrijf van witgoedapparaten voor studenten. We hebben diverse modellen in voorraad van bekende merken zoals Asko, Candy, Beko of Bauknecht. Als een wasmachine huren voor jou een oplossing biedt, kun je kiezen uit toestellen met verschillende inhouden, toerentallen en gebruiksmogelijkheden. De modellen zijn allen van gerenomeerde merken zoals  Na ontvangst van het online bestelformulier maken we met jou snel een afspraak voor levering en installatie.

Wasmachinehuren.nl: excellente service

Bij onze wasmachine verhuur hoort een uitstekende service. Maak je geen zorgen als je wasmachine plots niet meer werkt. Onze monteurs repareren je toestel doorgaans binnen drie werkdagen, en dit volledig kosteloos! Wat als je stopt met studeren? De opzegtermijn van het huurcontract bedraagt slechts één maand, maar een medestudent kan de wasmachine ook van jou overnemen. We passen daarvoor de huurovereenkomst gratis aan. Tegen een kleine vergoeding kunnen we jouw toestel ook verhuizen naar een andere studentenkamer als je elders gaat studeren. Raak je jouw berg vuile was niet meer kwijt? De beste oplossing: een wasautomaat huren bij Wasmachinehuren.nl!